Ce sunt ingrijirile paliative

Una din cele mai complete informații pe care le-am găsit până acum, clar, concis, doar că pentru moment în limba engleză. Să vedem cum le-am putea traduce în limba română!

Sursa: https://www.cancercouncil.com.au/blog/palliative-care-infographic/tHeFAJ4JoAeUu13C.01


Ce sunt îngrijirile paliative și cum funcționează ele? Infografic


7 Aprilie 2017 | Cancer Council NSW

Pentru unele persoane, termenul de îngrijiri paliative poate fi șocant, dar nu înseamnă întotdeauna că finalul este aproape.
Îngrijirea paliativă poate reprezenta și un tratament care îmbogățește viața cuiva care suferă de cancer avansat, oferită alături de terapiile oncologice active care se administrează cu intenția de a prelungi viața. Pentru pacienții care se apropie de finalul vieții și pentru cei dragi ai lor, îngrijirea paliativă poate ajuta în a ușura povara fizică și emoțională pe care o poartă cu sine finalul vieții.
Această prezentare grafică informează și explică ce sunt îngrijirile paliative, cine le oferă și care sunt beneficiile pe care le poate avea pentru persoanele afectate de un cancer avansat sau terminal.
Sursa imaginii: https://www.cancercouncil.com.au/wp-content/uploads/2017/04/What-is-palliative-care-infographic_website.jpg

What is palliative care? infographic

Citiți mai mult la adresa: https://www.cancercouncil.com.au/blog/palliative-care-infographic/#uMgbvphhqtEoam3R.99 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Concept nou - "Holding Space"

Ted Talks - un playlist - moartea si speranta

Prof. John Ionescu si Spezialklinik din Neukirchen, Germania.